Byggfirma i Uppsala

NGBA Bygg AB

Behöver du hjälp från en professionell byggfirma?

Välkommen till NGBA Bygg AB, det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi hjälper dig med olika typer av renoveringar, markarbeten, målning, fasad och mycket mer. Behöver du snöskottning så kan det också ordnas. Vi ställer upp när du behöver en byggfirma.

Ska du renovera?

Vi utför renovering, måleri och byggnationer inom fasad, kök, altan och uterum, kakelsättning och utför även takbyten. Att renovera, bygga till eller bygga om kan kräva experthjälp från en byggfirma så att det blir gjort på rätt sätt. Du kan lägga din tid på annat och låta oss ta hand om jobbet.

Kök och kakel

Köket är husets hjärta och ibland kan det behöva förnyas. Hos oss får du hjälp med att riva ut ett gammalt kök och montera in ett nytt. Gäller det en uppfräschning av befintligt kök har vi flera idéer om hur det kan göras med så lite miljöpåverkan som möjligt. Att endast måla om, byta luckor och sätta upp kakel kan göra underverk för ett kök samtidigt som den ursprungliga charmen i ett äldre kök bibehålls. Allt i ett gammalt kök behöver inte kasseras och vi kan gå igenom tillsammans hur vi moderniserar och förnyar ditt kök på bästa sätt.
Kakel i köket eller i groventrén gör det lättstädat och ger ett fräscht intryck samtidigt som du kan få ett personligare hem genom valet av kakel.

Genom att använda detta formulär accepterar du att NGBA BYGG AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Byggfirma i Uppsala

För trädgården

Vi hjälper dig med allt möjligt

När det gäller tomt, trädgård och utomhusmiljöer hjälper vi dig med markarbeten. Du kanske vill göra om uppfarten, bygga en altan eller smälla upp ett attefallshus? Då kan det behövas lite markarbete för att ge byggnationen en bra grund att stå på. Lägga kantsten eller sätta plattor är något vi är bra på och om du vill omge din trädgård med en fin mur hjälper vi dig med det också. Varför inte ha en mur runt grillplatsen?

Gilla och följ oss gärna på Facebook & Instagram!

Våra tjänster

Renoveringar - NGBA BYGG AB

Renoveringar

Markarbeten - NGBA BYGG AB

Markarbeten

Måleri - NGBA BYGG AB

Måleri

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Fasad

Ibland kan huset behöva få fasaden uppfräschad, målad eller bytt. Vi åtar oss olika typer av fasadjobb. Det kan gälla att måla om en fasad, att byta ut en gammal trasig fasad från eternitplattor till träpanel eller kanske laga en putsad fasad. Trähus med målad fasad behöver med jämna mellanrum målas om, och om du dessutom är lite höjdrädd så är det väldigt smidigt att låta en byggfirma göra jobbet åt dig.